nikon j1

Igår var det valborg och vädret var strålande. Vid 13 tiden cyklade jag och Filip till stan och mötte upp hans kompis Erik och hans flickvän Oliva. Vi satte oss i trädgårdsföreningen bland 1000 andra studenter. Alla åt, drack, njöt av solen och sällskapet. Efter en stund kom mina kompisar också, Tua, Amanda, Linda och Tuas pojkvän Viktor. Vi satt där tills klockan blev 5. Då blev det mat på donken och efter det begav vi oss till Eriks korridor, där Filip bodde förut. Festen fortsatte där och vi hade så himla skoj. Det blev inte allt för sent men vi höll ändå igång i mer än 12 timmar innan vi kröp ner hemma i sängen.

Idag mår jag över förväntan bra. Har hämtar ut min kära kamera som kom igår. Åh, den är så fin och bra. Har precis kommer in från en runda ute med Filip. Vi la oss först och solade lite och sedan tog vi en promenad genom en stor fårhage. Det var ett hav av vitsippor där och massa fina ekar. Blev några kort och jag är verkligen super nöjd med kameran.

Nu ska vi klura ut vad vi skall äta ikväll. Båda är sugna på något riktigt gott så nu ska vi leta reda på något trevligt recept.
Mina första bilder med min nya Nikon J1
Nikon J1 + 1 NIKKOR VR 10-30 mm

♥ Kommentarer
Postat av: TUA

Där sket jag idag!!

2012-05-01 @ 16:32:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0