nu har de kommit

Glömde ju helt bort att berätta att mina skor jag beställde för någon vecka sen här ifrån kom igår. Levererades till dörren av DHL, så jävla smidigt alltså. Alla tre stämde överens med bilderna från hemsidan och var lika snygga i verkligheten. Jag är ju egentligen emot syntetskor men ibland kan undantag göras. Har inte så gott om pengar som student och kan därför inte köpa dyra skinnskor så fort det kryper i skotarmen liksom. Jag tycker ändå dessa inte ser allt för plastiga ut faktiskt. Därför kan jag ju nu rekommendera er andra att denna sida går att köpa ifrån utan problem. Skorna kommer även om du betalat direkt, vilket jag gjortde, och i mitt fall stämde de överens med mina förväntningar. De var ju i och för sig inte så höga i och med att skorna var så jävla billiga men det är alltid kul när de är högre än väntat. Skorna var som sagt läskigt billiga, det som var dyrt var egentligen frakten som gick på typ 50kr mer än alla skorna tillsammans, men det är fortfarande inga stora pengar det handlar om. Vissa företag i Sverige tar ju till och med en frakt på 200 eller mer ibland. Ingen tull fick jag betala heller. Allt gick på 600kr.

Här får ni se kort på de nya tillskotten. De svarta är verkligen super bekväma och jag förstår varför alla går omkring i dem. De får duga tills jag har råd med ett par äkta Jeffrey Campell hihi.
Dessa fick jag betala 8,11 dollar för = 55kr
Dessa fick jag betala 11,35 dollar för = 77kr
Dessa fick jag betala 19,46 dollar för = 130kr

♥ Kommentarer
Postat av: Everta

Så sniiiice!! Blev det i gen tull och då? Hut var de i storleken ? :D

2012-03-13 @ 06:56:32
URL: http://Http://evelinaoskarsson.blogg.se
Postat av: Myriam

Hej! jag har kollat in den webbsidan i 3 månader nu, men inte handlat än. Funderar på att handla där men jag blir lite osäker när det gäller tull och andra avgifter. Vad fick du betala extra för? Hur lång tid tog leveransen? är kvaliteten bra?

Tacksam för svar! :)

Ha det bra!

/ Myriam

2012-03-16 @ 19:23:05
URL: http://myriamkibambe.blogg.se/
Postat av: Myriam

Hej igen, du behöver inte svara på kommentaren jag skrev tidigare. Jag blev så glad när jag såg att du hade köpt likadana skor som jag också vill ha, fast i rött så jag struntade i att läsa vad du skrev, och bara kollade på bilderna sen hela vägen till kommentarsfältet.

Känner mig så dum :P

2012-03-16 @ 20:59:21
URL: http://myriamkibambe.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hej, hur är storlekarna? :) är lite osäker på vilken storlek jag ska ta, har storlek 39.

2012-03-19 @ 20:26:10
URL: http://aleeexandrab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0