härlig sits kan man säga

Alltså jag vet inte var jag ska börja. Tror jag tar det från början helt enkelt. Jag har ju som jag tidigare skrivit bestämt mig för att hoppa av det programmet jag går nu. Därför är jag i behov av ett jobb så jag slipper fortsätta sista kursen nu och ta lån för något jag inte vill gå. Det började med att jag sökte lite jobb på internet. Bland annat på två statoilmackar. Jag blev kallad på intervju på den ena ganska direkt men fick dessvärre inte jobbet, allt kändes hopplöst och skit. Men någon vecka senare ringde de från den andra macken och jag blev kallad på intervju även där. Två helt skilda intervjuer och den sista kändes bättre. Hade inga speciella förhoppningar i och med att jag inte fått på den andra macken. Sedan bestämde jag mig efter ett långt och peppade snack med Filip och hans syster Hanna att skriva ut och dela ut massa cv'n. Jag skrev ut 80 stycken och delade ut dem på två dagar.
Fick till och med komma på en intervju direkt efter att jag lämnat på Deichmann men fick inte det heller. Mitt hopp steg lite grann men det är såklart tungt att få ett nej, vad är det för fel på mig? vad har den personen som fick det som jag inte har? Ja de frågorna dyker ju upp. Men en halvtimma efter att den intervjun var klar ringde det från ett nr jag inte kände igen, nämligen InterSport. Var inne och lämnade cv på butiken i stan innan intervjun på Deichmann och butikschefen verkade positiv och sa att han skulle kolla på det och även ringa till Tornby, den andra butiken (där var jag dagen innan men butikschefen var inte där så skulle återkomma och lämnade alltså inget cv) och ville att jag skulle komma på en intervju tisdagen den 20. Jag blev super glad såklart och åkte hem med humöret på topp.
På måndagen var jag hemma och pluggade och hade det skittråkigt. Då ringer det från ett okänt nummer och det visar sig vara från H&M. Hon frågade om jag ville provjobba på tisdagen mellan 8-12 och det ville jag såklart. Hörde med chefen på InterSport om vi kunde skjuta på intervjun i någon timme, berättade varför och det gick fint. Det kändes jätte bra på H&M och hon tyckte det gick bra och var positiv. När jag slutat där så kollar jag mobilen och har två missade samtal från två okända nummer. Det ena var från Max hamburgarrestaurang och andra från Joy, ringde upp och Joy ville att jag skulle komma på en intervju på torsdag och jag tackade ja, chefen på Max hade slutat för dagen och skulle ringa upp. I alla  fall, efter lite mat i magen på Ikea gick jag spänt iväg till Inter Sport. Mitt första intryck var jätte bra och det tog inte lång stund innan han sa att han ville ha mig med i sitt team och att det han då kan erbjuda är säkert varannan helg, inringning och även i sommar men att det  nästan alltid behövs extra och kommer därför bli ganska mycket. Jag ville typ sjunka genom stolen för blev så glad. Jag sa att jag var tvungen att höra med H&M hur mycket jobb det handlar om där innan jag ville ge honom ett svar. Gick därför dit igen direkt efter intervjun och frågade, hon sa att det endast är extra och bara genom inringning. Hon förstod att det känns bättre att kunna få säkert varannan helg och att jag borde tacka ja till InterSport. Vi kom fram till att hon kan ringa mig i alla fall om det skulle behövas.
Fick tänka till ordentligt när jag var på väg hem vad jag skulle göra och försöka väga upp allt. Samtidigt när jag sitter på bussen ringer de från ett okänt nummer igen, denna gången från Axelssons. De ville att jag skulle komma på intervju och dit ska jag nästa vecka på tisdag. Herregud tänkte jag och ringde upp Filip som tycker detta är skit kul. När jag kom hem så bestämde jag mig och ringde upp Inter sport och sa att jag vill börja jobba hos dem och det kändes skit bra. Så nu har jag alltså ett extra jobb hihi! Han blev jätte glad verkade det som och det känns också roligt såklart. Jobbade mitt första pass där i torsdags mellan 13-20 och det gick hur bra som helst. Lite ovant såklart men det är ju inte så konstigt. Hade ju en intervju på Joy samma dag fast kl 12 och den gick bra, hon var intresserad av mig men sa samma sak till henne, måste kolla upp hur mycket InterSport kan ge mig och väga upp, sedan ska jag ringa henne i början på nästa vecka. Än så länge kan hon erbjuda bäst tider i sommar men inte så mycket fram tills dess. De har även ringt upp från Statoil och vill att jag ska börja jobba där haha, extra där också med ungefär samma tider som på Inter sport. Ska ringa dem i början på nästa vecka också och meddela hur jag tänker göra. Igår ringde de även från en Coop butik och var intresserade av att träffa mig på en intervju.

Kan ni förstå hur jag känner mig? Det är såklart SKIT kul att så många faktiskt har hört av sig och att tre stycken faktiskt vill att jag ska börja jobba hos dem. Men jag kan ju inte tacka jag till alla dessvärre. Men jag vill ju få så mycket timmar som möjligt och därför kanske en sorts kombination av fler jobb är nödvändig. Det finns dock nackdelar med det och därför blir det ännu svårare att fatta beslut. Vi får se hur detta jobbsökande slutar och jag kommer hålla mig uppdaterad. Är i nu läget alla fall nöjd över valet av Inter sport, det kändes bra med alla som jobbar där och chefen är skit schysst. Ska faktiskt dit och jobba idag mellan 12-16 och imorgon mellan 12-17. Det ska bli skoj då det är löning och förmodligen kommer bli drag. Så nu ska jag käka en stor frulle och sätta mig i solen på balkongen innan jag fixar mig och drar iväg.

Ha en bra lördag alla!

♥ Kommentarer
Postat av: Evert

Seriiiiiöööööööst! Fyfan va underbart mirraaaan!

2012-03-24 @ 15:01:14
URL: http://evelinaoskarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0