fotat med sis

Här inne på blogg.se har det hänt grejer. Det visste jag i och för sig men jag har inte varit sugen på att skriva alls. Dessutom har jag inte haft något att berätta och mycket suger just nu. Men tänkte bjuda på lite kort från när jag och syster fotade här om dagen. 
 

cala d'or 2012

Nu är vi hemma igen från Mallorca och Cala D'or, kom hem i lördags. Vi har haft en super bra vecka med strålande sol och mycket softande. Berättar mer någon annan dag för ska gå och lägga mig nu. Imorgon börjar jag nämligen på mitt nya jobb, Jysk. Ska jobba mellan 8 till 16 så det blir att ställa klockan i tid. Sedan jobbar jag även tisdag, onsdag och torsdag denna vecka, full rulle på en gång med andra ord. På fredag, midsommar, åker jag hem till Karlstad igen för att fira den med den bästa.

hemma i karlstad

Kom hem till Karlstad igår. Skönt att vara här men det är jobbigt på grund av min katt allergi. Ska träffa vänner i veckan och bara softa. På lördag åker jag och Filip till Mallis, ska bli så skönt och härligt! Internetet här ute på landet suger så kommer förmodligen inte bli så mycket uppdateringar. Men ni är ju vana så dåligt som jag uppdaterar... Bjuder på en bild på tuppen Ture?! tror han heter så i alla fall.
Nikon J1 + NIKKOR VR 10-30 mm

RSS 2.0