våra pinsamma kroppar

Ligger i soffan och läser mina favorit bloggar samtidigt som tv'n är på. De är ett program som heter våra pinsamma kroppar. De har visat upp mycket vidriga saker må jag säga. Det är synd om vissa som har sjukdomar de inte kan rå för med när det kommer till hygien så kan man faktiskt det. De har berättat att män i England är väldigt dåliga på att sköta sin hygien. Den ena programledaren, en killen, besökte ett fotbollslag och tog prover på killarna samt visade dem vad som kan hända om de inte sköter sin hygien. De visade bilder på massa äckliga snoppbesvär som uppstår om de inte tvättar sig ordentligt... urk! Nej jag säger då det, hur svart kan det vara att tvätta sig där nere ordentligt? haha

Nog om det programmet. Idag har jag varit i skolan från 10-16 och skrivit på min kursportfölj. Det har gått bra och jag hade sällskap av Amanda. Vid 16 gick jag på ett bosupass och det var jätte kul. Invigde mina nya träningsskor och de funkade hur bra som helst.

Imorgon ska jag gå på ett SH´BAM pass som är ett nytt träningspass på Campushallen och det beskrivs såhär "come as you are, leave as a star! Släpp logg med den hetaste nya träningen, fylld med enkla, roliga steg till sköna låtar. SH´BAM är det perfekta sättet att komma i from samtidigt som du lockar fram stjärnan i dig, även om dans kanske inte är vad du brukar träna i vanliga fall. 45-60 minuters träning till listettor och klubbhits som blandas med favoritet och gamla klassiker". Vad tror ni? jag vette tusan men är villig att ge det en chans. Älskar egentligen att dansa men när det inte är på ett mörkt dansgolv eller när jag är själv hemma så känner jag mig lite obekväm. Vem vet, det kanske är hur roligt som helst?!


♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0