textilbutiken

Idag stod ett studiebesök hos textilbutiken på schemat. Det är en kommunal daglig verksamhet där folk med handikap eller som har en utvecklingsstörning håller till och gör allt som har med textil att göra. Det var verkligen en mysig och trivsam miljö och de som jobbar där är så duktiga. Hur som haver bestämde jag mig för att cykla dit (det ligger i stan). Ångrade mig redan när jag kom till skolan, då är det mer än hälften kvar. Höll på att dö av värme men samtidigt av kyla. Jag dog inte och det är jag glad för. Varför vi gjorde det besöket är för att en av våra nya uppgifter går ut på att vi ska göra förslag till deras skyltfönster, det ska bli riktigt roligt och jag ska jobba ihop med Tua. När vi slutade åkte jag till Riina. Vi ska skriva en liten rapport ihop i denna kurs. Försökte komma på ett ämne att forska kring och vi tror vi har bestämt oss. Kan säga att det har med skor att göra. Ska bara skickat in till handledaren och sedan är det bara att sätta igång.

Har även tränat idag med Tua, igen. Denna gången rockade vi loss på gymmet. Tog en löptur på nästan 30 minuter och jag kan säga att så länge har jag inte sprungit på flera år. Har haft problem med andningen (ansträningsastma) tidigare och har därför undvikt den aktiviteten. Men det gick hur bra som helst och det kändes som jag skulle kunna spinga dubbelt så länge. Får bli nästa gång kanske. Vi körde sedan mage, triseps och rygg. Avslutade denna dag med en smaskig middag i form av tikka masala kycklingsoppa med pappas hemmagjorda mango chutney till. Soppan blev jätte god och chutneyn var as god. Kan lägga upp recept på soppan någon annan dag.

Imorgon slutar jag 11.45 och börjar sedna 15.15 igen. Under håltimmen ska jag gå på ett SH´BAM pass. Känner att jag är på gång med träningen nu och jag tycker faktiskt det är skit kul. Hoppas verkligen det håller i sig haha.
Dessa är två av flera mönster en tjej vid namn Anette har gjort på textilbutiken.
Kärlekspar kallar hon dessa och de är ju bara för underbara!

♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0