ursäkta

För kass uppdatering. Har mycket i skolan nu så har inte haft tid helt enkelt. Den senaste veckan har jag spenderat med Tua och Eva som jag jobbar tillsammans med me en utav våra uppgifter. Den blev vi klara med igår, så skönt och vi är nöjda och taggade inför redovisningen på måndag. Det vi gjort är att ha skapat en modell som ska föreställa textilbutikens (som jag berättat om tidigare) skyltfönster/skyltning. Vi har haft mycket skoj under tidensgång och det har blivit en hel del klägg (sötsaker) haha men det händer något med pluggandet då.

Har även gått och lärt mig virka och sticka. På en grundlig nivå så att säga, men jag ska lära mig och bli duktig som fan. Har gjort en vante, en mormorsruta, en blomma hittills och nu håller jag på med en stickad halsduk och en virkad bikini. Det är så sjukt kul och jag har blivit helt beroende, så fort jag har en stund över så sätter jag mig och skapar. Hoppas verkligen bikinin blir bra och att jag kan använda den. Lägger så klart upp bilder när den är klar. Ni ska få se bilder på mina hittills skapade ting på lite annat smått och gott tänkte jag.

Igår var jag på fest som programmet anordnat. Vi hade jätte kul och lekte massa leka bland annat limbo. Har inte kört det sen på lågstadiet men då minns jag att jag älskade det och var även duktig på det. Visade sig att skillsen satt kvar då jag kom trea haha. Men fan så ont i ryggen jag fick och har även idag. Har även hunnit tränat lite i veckan men inte så mycket mer än plugg.

Idag har jag suttit vid köksbordet och sätt hur solen skiner utanför... har pluggat naturkunskap men nu känner jag mig redo att ansluta och ska snart åka till Karin. Vi ska sticka, virka och vara kreativa. Blir nog en promenad också samt massa skratt som vanligt.


Mormorsruta

Vanten, nu måste jag bara göra en till haha
Filips föräldrar var här och hälsade på förra helgen och då fick
vi röda fina tulpaner som jag dessvärre fick slänga idag...
Har beställt virknålar i alla dess storlekar, för nu jävlar ska det produceras kläder till sommaren!
Köpt mig en liten vit rosbuske som blommar för fullt
Bakade semlor ena pluggdagen med brudarna, blev vårlgott

Köpt min nya paj och muffinsformar

Fyndade denna korg på sacond hand för 20kr, har spraymålat den vit nu
I den ska jag ha mina garn, virknålar och stickor hihi

Klägg

Klägg

Nyttigt klägg haha

♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0