vår första parmiddag

Igårkväll var jag och Filip som sagt på middag hos Karin och Jens. De hade bakat egna hambugarbröd och gjort egna hamburgare som vi (läs Jens) grillade ute, i regnet. Maten var jätte smaskigt och det skrattades och pratades på en hel del där vid köksbordet. Tack så hemskt mycket kära vänner. Ni får snart en inbjudan hit och sedan får vi köra på framöver för det var ju så trevligt. Min och Filips första parmiddag också. Vet ni vad som även hände?! Det ringer från okänt nummer till mig och det är en kille som säger att han hittat mitt bankkort... eh, men visst vet ni, har tappat det när jag cyklat. Tack snälla säger jag bara som tar sig tiden att leta fram nummer och faktiskt ringa och berätta. Han köre även genom hela stan för att lämna det, pluss att han gav mig ett iphone fodral med pommes på från mcan haha. Tack åter igen, jag är dig evigt tacksam!

Idag har jag varit i skolan och haft vävning, japp ni läste rätt. Det är ett jäkla mäck att få ihop alla trådar och shit på en sån där vävstol innan man kan sätta igång och göra sin duk/matta/tyg eller vad man nu vill skapa.

Nu ska jag sätta mig och nöta naturkunskap i några timmar.
♥ Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! Tack för snälla ord om min blogg!Jag älskar utbildningen, det är både tufft och segt ibland som alltid med plugg. Men det är jättespännande och jätteroligt och snart ska jag ut på första praktiken vilket ska bli SÅ roligt. Lite mer på riktigt att få börja med det praktiska än bara all teori. Jag kan verkligen rekommendera att läsa till Sjuksköterska!Jag har haft ren tur att jag har min situation som jag har. I och med att jag har flyttat hemifrån till samma stad och bor 10 minuter från mina föräldrar så löser det sig väldigt bra för mig med hundvakt. Mamma och jag har tillsammans 5 hundar, men de bor hemma hos dem i och med att de alltid har gjort det. Jag flyttade hemifrån i somras. Jag har dock haft hundarna hos mig så ofta som möjligt men de trivs inte hos mig i mer än ett par dagar innan de längtar hem igen. Jag ska behålla en valp från kommande kull och den ska bo hos mig hela tiden. I sommar är jag väldigt mycket ledig, och kan ta med mig valpen till vänner etc. Och när jag jobbar så får är valpen hemma hos mamma och pappa. I höst har jag väldigt luftigt schema med endast ett par föreläsningar i veckan. Och när jag har praktik etc så har som sagt mina föräldrar valpen.Alla har ju inte turen att det löser sig så lätt så jag kan bara rekomendera dig till att vänta och hålla ut tills du känner att tiden är inne. Tills du kan känna att det löser sig med hundvakt etc.Kram Emma

2012-04-15 @ 16:52:57
URL: http://emmawelin.blogg.se/
Postat av: Lina Noleryd

dags att uppdatera nuuuu =D

2012-04-16 @ 19:04:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0