nu är det förhoppningsvis...

Över, överstökat, klart, finito... Har precis gjort mitt slutprov i naturkunskap B. Det gick helt okej tror jag och hoppas verkligen på ett G. Då är jag i så fall klar med kursen och har min behörighet till sjuksköterska. Hoppas hoppas!

Igen kamera har trillat ner i brelådan heller, men hoppas på att den gör det idag. Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv de senaste två veckorna. Bara pluggat i princip, jo det är faktiskt det jag gjort. Skit tråkig och osocial. Men det blir det ändring på nu. Tänker inleda helgen med en middag med Karin och Jens. Det är jag och Filip som bjuder denna gången och det ska bli så trevligt.

Har glömt att berätta att jag fått jobb på Jyst, heltid och det ett vikariat till och med hihi. Så börjar där vecka 25 till 34 i sommar. Kommer alltså inte ha mycket fritid men pengarna rullar ju däremot in. Kommer jag inte in på någon utbildningen av de jag sökt i höst så får jag alltså fortsätta jobba där vilket såklart känns skönt och är en trygghet. Tycker det var väldigt kul att hon valde mig eftersom jag kanske kommer in på en utbildning och då måste hon hitta en nya igen. Kul, kul att det är löst. Fram tills dess har jag lite helger på Intersport samt extra på H&M. Ska hoppa av skolan nästa vecka så då är jag ju ledig och hoppas på att få jobba så mycket som möjligt.

I och med att jag ska jobba heltid hela sommaren kommer jag förmodligen inte kunna åka hem till Karlstad något, vilket känns lite små ledsamt. Jag älskar Karlstad på sommaren, jag har mina fina vänner och min underbara familj där. Systers häst ska få föl i sommar och det känns jätte tråkigt att jag inte kommer kunna hjälpa till och umgås med det. Men men, det finns säkert någon ledig helg jag kan komma hem. Vi får se hur det blir framöver helt enkelt.

Nu ska jag käka lunch för att sedan bege mig mot Intersport för ett pass mellan 14-20.

Lite bilder från senaste veckan!

ni
Ni får gärna följa mig på Instagram där jag heter - Mirandaos

♥ Kommentarer
Postat av: WWW.CIRCUSBBY.BLOGG.SE

Hej miranda!

Var har du köpt bikinin ? :3

Svar: Hej :) den är köpt på Style by Tyra! :D
miirre.blogg.se/extra

2012-06-07 @ 09:12:36
URL: http://circusbby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0