new in

Igår kväll så fick jag ett sms av Sandra på bergqvist att hon låg i feber. Så jag hoppade in för henne idag mellan 10-16. Riktigt skön dag faktiskt, hjälpte sjukt mycket barn familjer med skor till di små. Var en så himla söt flicka som jag hjälpte (med mamma och mormor) precis innan jag skulle sluta, hon var så söt så jag riktigt smälte. När jag slutat gick jag in till Johanna som också jobbade. Hängde där i typ en halvtimme och sedan gick jag en sväng till Lindex, Gina och H&M.

Fick med mig två par shorts hem. Provade även två par shorts på H&M som jag besällde igår från deras nya kollektion. De satt som ett smäck, så himla lättande. Så nu väntar jag med spänning på dem.
Blev inte bara "real life" shopping idag utan även lite internet shopping också, imorse kl halv 8 på morgonen... Vaknade och kunde inte somna om. Så jag kikade in på Kan dee's webbshop och såg att de hade de linnen jag kollat på tidigare i min storlek, äntligen. Jag slog till vilket kostade mig 600kr. Längtar tills de kommer!

Åh imorgon kommer Filip hem, längtar. Saknat min goding så. Har ett litet upplägg inför dagen faktiskt. Kl 11 ska jag på öppet hus för affärshögskolan. Ska söka en YH utbildning i Linköping nämligen - affärsinriktad redovisnings ekonom. Så jag ska befinna mig på Elite Stadshotellet kl 11. Sedan kommer Filip med tåget runt 2 och då ska vi käka lunch någonstans. Vet inte vad vi ska göra på kvällen än dock, men något kul blir det alltid.
Prickiga shorts från Gina - 149kr
Fantastiks söta shorts från Lindex - 199kr
Detta köpte jag inte idag men inte visade det tidigare | hatt och solisar från H&M - 59kr/st

♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0