jag lever

Jag lever och jag mår bra! Har jobbat hela maj månad och mitt internet har krånglat så inte kunnat skriva. Just nu ligger jag i sängen och kollar på 24. Filip kommer hit snart.

Längtar tills nästa torsdag, då åkte jag och min älskling till Kreta!

frånvaro

Hej hej! Redan en vecka har gått sen jag skrev något senast...
Jag har varit sjuk i veckan. Feber och ont i halsen som in i helvete. Filip var sjuk samtidigt (förmodligen han som smittade mig) så vi har haft 24 maraton. Sett klart på säsong 6 och så började vi på säsong 1. Älskar 24 och det är ju hur bra som helst att Filip också gillar det. Så denna vecka missade jag flera jobbdagar, tyvärr men ibland blir man sjuk. I fredags mådde jag lite bättre så åkte hem till mamma och pappa. Hade inte varit hemma på jätte länge så var verkligen på tiden. Jag och syrran bakade muffins först och när pappa kom hem så lagade vi en smarig middag, närmare bestämt grillspett, ugnsbakade grönsaker, vitlöksbröd och goda såser. Hur gott som helst. Såg på talang och käkade lite godis också. Tog sen 23 bussen hem och mötte upp Filip.

I lördags jobbade jag 10-16 och sen åkte jag till Filip och vi hyrde film, 9. Den var väldigt speciell, coolt gjord men ingen film jag kommer se igen.

Jobbat idag också och nu ligger jag hemma i sängen. Har städat kylskåpet, dammat och fixat på toaletten så nu är det fräscht igen. Ska laga något käk nu hade jag tänkt mig.

skön söndag

Idag vaknade jag vid halv 11. Fixade mig och gick ner till stan, hade nämligen min cykel där och den måste jag ha imorgon. Kände även att jag behövde få lite luft och röra på mig lite eftersom jag låg inne exakt hela dagen igår.

Väl i stan gå gick jag in på Åhlens och provade två bikinis. Köpte faktisk den ena men vet inte om jag ska behålla den eller inte. Plomberade underdelen så får se hur jag gör. Köpte även tre par trosor på kappahl.
Sen mötte jag Jossa, Freja och Julia som skulle dra till bergvik så jag följde med. Passade då på att handla lite. Nu är jag hemma igen och ska nog gå ut på en promenad.

Längtar tills ikväll, då kommer Filip hem. Han har varit i Halmstad hos sin kusin från i torsdags. Saknar mig älskling.
Slapp och skön outfit

körslaget

Ligger här i min säng och har nyss sett klart på körslaget som precis fick sin vinnare framröstad, team Moraeus! Värdiga vinnare tycker jag. Fick gås hud all over när de sjöng "du måste finnas" så sjukt fin låt.

Nu är det någon lång film jag ska, Nanny diaries.

Förövrigt har jag bara varit hemma och varit bakis idag. Berättar kanske mer om kvällen senare eller imorgon.
jag och Matilda igår hos Freja

RSS 2.0